Типове интериорни бои и характерните им свойства

Типове интериорни бои и характерните им свойства

За избора на интериорни бои и създаването на пълна концепция, преди всичко е нужно детайлно да разучите избора на пазара и какви по-точно интериорни бои можете да намерите . Дали стените ви да бъдат огледални с метални отблясъци , да изглеждат сатенено меки , весели наситени пастели или пък наподобяващи венецианска мазилка, главна роля имат интериорните бои. Създайте си визия какъв тип стени си представяте . Интериорният стил е съчетание от въображението мисъл за развитие на добри среди за живот. Също както хората се развиват , узряват и преобразяват така и домовете , в които пребивават изпитват необходимост редовно от нещо ободрително, в крак с новостите . Първата стъпка в ремонта на сградите е подбора на нов цвят интериорни бои за зида . Този процес би бил не просто най- изменящия процес , а и основната съставка за сътворяване на обновен интериорен дизайн. Хубаво е да осъзнавате , че освен находчивите изобретателни идеи и професионалното осъществяване на плана от съществена важност е и марката на боите . Capbg последните пет години разпространява на българския пазар италиански стоки за боядисване , с добро име и качество. Боите им са достъпни във всички вериги ремонтни магазини в държавата, а през последните две години търговските им обмени отбелязват двоен скок . Марката е готова да ни представи огромен избор за всеки тип постройка .

Декоративен ефект

Класика в жанра все още са декоративните видове интериорни бои. С ефект на сияещ металик смесен с фин кварцов пясък се превръща не само във фон, а и в разкрасяващ детайл на интериора на вашия дом. Отличаваща се с висока здравина , благодарение на пречупващите си частици. Смесения състав на багрилната консистенция я превръща в добра за шлайфане и полиране. Перленият отблясък пасва много-добре в комбинация с детайли на обзавеждането в златно и сребристо .

 интериорни бои 1
интериорни бои

Иновацията Енканто

Очевидна актуалност в интериорните бои в Италия е Енканто. Изобретена на основна съставна единица – вода и с променящи се от дневната светлина нюанси . Приложима е в широк спектър от пространства, заради ефектът от кадифе, който създава . Боите Енканто са последен писък в модата на интериорни бои, тепърва нахлуваща на българския пазар.

Нанасяне на боята . Начини на боядисване

При условие че спрете своя избор на четка за нанасянето на интериорни бои, е необходимо да предвидите опасността от зацапване . Намазването на материал трябва да започва в горната част . Предпазете с найлон тавана и пода, за да не ги изцапате . Пистолетът също винаги е комфортен за работа начин , най-често ползван в интериорния дизайн на стари здания. Разпръсква багрилното вещество равно, което осигурява малък разход на багрилни вещества. Наложително е цялостно закриване на нещата наоколо , поради тази причина не ви съветваме да се използва за освежаване на нови сгради .

Огромно разнообразие от интериорни бои 2
Огромно разнообразие от интериорни бои

Колко слоя боя са ни необходими ?

Във всеки случай не може да бъде осъществено създаването на плътен цвят с едно повторение на боята. Почти всеки път е наложително двукратно или трикратно нанасяне за постигане на желания интериорен цвят . За тъмните нюанси два пъти могат да бъдат задоволителни , а за по-светлите три-четири. В случай че проектът за интериора е ваш , вие сте точно тези които много добре знаят отговора на въпроса за пластовете боя .

Блестящ ефект Оточенто

Транспириращи интериорни бои, съдържащи в себе си смоли с металически съединения. Материалът е устойчив на огън , безвреден за хората и природната среда. Действието, които оказва отива и на делови , и на актуално разчупен модел . Консистенцията на Онточенто се прилага директно с валяк или дори с влажна гъба.

Измиващи се бои

Друга подобна идея , която бихте могли да откриете в Capbg са миещите материали . Много добра покривност и моментално засъхване я превръщат в лека за машинно и ръчно нанасяне . Излъчва приветливост и добавя завършеност на интериора . Продуктът е подходящ за съчетание с всеки тип основи и добра за композиция с други основни бои, което ще направи атмосферата приятна.

Каталог интериорни бои 3
Каталог интериорни бои

Още оферти от Capbg

Не пропускайте шанса да разгледате стоките на Capbg за външни бои за стени , които биха могли да завършат общата картина за вашия план . Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Вижте нашите интериорни бои 4
Вижте нашите интериорни бои
Качествени интериорни бои 5
Качествени интериорни бои
Изключително добри интериорни бои 6
Изключително добри интериорни бои
Най-добрите интериорни бои 7
Най-добрите интериорни бои
Разнообразие от интериорни бои 8
Разнообразие от интериорни бои
 интериорни бои 9
интериорни бои
Типове интериорни бои 10
Типове интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 11
Огромно разнообразие от интериорни бои

Декоративен ефект
Иновацията Енканто
Нанасяне на боята . Начини на боядисване
Колко слоя боя са ни необходими ?
Блестящ ефект Оточенто
Измиващи се бои
Още оферти от Capbg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *