seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСТРАНИЦИ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ НА ПЪРВА ПОЗИЦИЯ В SERP

От 2006 г. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД позиционира многобройни уебстраници на първи места в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД увеличава онлайн продажбите им. Ако желаете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да позиционира вашия уебсайт на водещи места в Google, значи сте на правилното място!

През 2017 г. с пазарната си капитализация от над $ 600 млрд. Google успя да измести Apple от челното място в ранглистата на най-доходоносните компании в света. И предполагате ли как? С помощта на Adwords! За 2017 година 86% от постъпленията на Google или $79 400 000 000 произлизат от сайтовете в AdWords. Това е вашият капитал и капиталът на всички малки и големи дружества, които не само дават пари на Google, но и получават потребители от това.

Какво получавате от SEO оптимизацията?

Ползваме факторите от 2006-та година и с тях сме извели десетки уебстраници на първи места в органичните, безплатни класации на Google.

Така уебсайтовете са спестили голяма част от плащанията за AdWords, засилили са търговията си в пъти и са се сдобили с безброй нови клиенти! Вярваме, че експертите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще го реализират и за вашия сайт!

SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Разбира се, имате възможността да се помъчите да имплементирате насоките ни и сами като последвате описанията на тези страници. Ако имате членове на екипа, на които можете да поверите SEO оптимизацията, те трябва да преминат през тренинг, да бъдат съветвани и да има кой да следи работата при прилагането на целия проект на SEO оптимизация. Ние, като професионалисти от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД разполагаме със знанията да осъществим тези фактори за вашия уебсайт! Резултатите в началото се нуждаят от задълбочено обучение за период от поне три месеца и делнична работа от минимум още три месеца след това.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Какво ще направи за вашия сайт екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?

Най-подходящо е да поверите уебстраницата си на екипа от експерти на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Ако ние поемем SEO оптимизацията на вашия уебсайт, по вашия сайт ще работят: SEO специалист, създател на текстове, създател на линкове, онлайн маркетолог, персонален акаунт мениджър и супервайзър от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Те ще реализират проучване на пазара, ще направят разбор съдържанието на страницата и поведението на конкурентите ви, ще изготвят съвети за технически изменения по 252 съвета за SEO оптимизация, ще начертаят линк билдинг план, и план за регулярно писане на ново описание, ще следват общо 24 файла, които оформят основата на вашата лична SEO маркетинг стратегия за стимулиране на продажбите и накрая… SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще го направи.

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Какво включва SEO оптимизацията?

Как страниците се класират на първи места? Добрата новина е, че има функциониращ метод – SEO оптимизацията. Той е в полза за всеки уебсайт, ще проработи и за вас. Именно това е seo оптимизацията.

За да класира вашият уебсайт на чело, търсачката има нужда да види в уебсайта ключовите словосъчетания, по които потребителите ви търсят. Тези думи трябва да са в текста, в URL-адреса, в тайтъла, в описанието и в названието на снимковите материали. Освен това Google има нужда да намери на сайта ви голямо, свързано с продукта и непрестанно обновявано съдържание, както и линкове към уебсайта от други посещавани страници. Вашата уебстраница се налага да работи с подходяща структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. В заключение силно препоръчително е да работите спрямо всички 252 заръки, разяснени от професионалистите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в наръчника На първо място в Google.

За какво имате нужда от SEO оптимизация?

AdWords е най-рентабилният бизнес в света! Но все пак по-малко от 15% от трафикът в Google са върху AdWords резултатите. Останалите 85% от кликовете според Zero Limit Web са върху органичните уебстраници.

Ако се чудите: Прекрасно, значи спираме да си плащаме на Google – не го правете! Щом сайтът ви не излиза между топ три – трябва да продължавате да използвате Adwords! Нещата се случват така, защото 84% от посетителите посещават топ 3 страници в Google, а около 1% – върху уебсайтовете на страниците след водещата. Сега вече сте запознати къде имате възможността да прикриете мъртвец – на втора страница в търсачките! Вашият уебсайт някъде там ли попада?

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

В някои ситуации вашият сайт може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една страница е на първи позиции в Google, там влизат много по-голям брой потребители, но това не е задължително да не значи неизменно и до по-голям брой сделки. Именно заради това може да се окаже, че не само вашият уебсайт има нужда от SEO оптимизация, но и вашият бизнес модел също трябва премине през промяна – например да промените представянето на артикулите, сумите, обслужването или целия user experience. За всички тези промени SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви помогне.

Това е чудесно, но можете ли да си представите, че само докато четохте това съдържание за SEO оптимизация, в Google са се извършили над 25 млн. проучвания и са индексирани най-малко 21 000 нови уебстраници. Вашите конкуренти не спят! Не спете и вие!

Професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-върлите оптимисти за това, че и вашата страница ще може да излиза на първо място в Google.

Всеки клиент е несравним и същото е валидно за всеки уебсайт! Именно затова и вашата страница изисква конкретна SEO оптимизация и график, съобразено компанията ви!

Обадете се още днес на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Обадете се още днес на телефон 0884 725 333 за безплатна среща за вашата SEO оптимизация и ще обсъдим позиционирането и на вашата страница на челни позиции в Google с помощта на SEO оптимизация!

Изберете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСТРАНИЦИ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ НА ПЪРВА ПОЗИЦИЯ В SERP
Какво получавате от SEO оптимизацията?
SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
Какво ще направи за вашия сайт екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?
Какво включва SEO оптимизацията?
За какво имате нужда от SEO оптимизация?
В някои ситуации вашият сайт може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *