Хиалуроновите филъри вече са желаното освежаване на вашия външен вид

Хиалуроновите филъри вече са желаното освежаване на вашия външен вид

В сражението за привлекателна и запазена външност основен инструмент са хиалуронови филъри. В естетичен център Хиалуронови филъри ООД повече от 17 години полагаме усилия да изглеждате и да сте доволни от себе си , като предоставяме метод за решение на всеки естетичен и дерматологичен проблем , а хиалуронови филъри са между най-ефикасните решения за устойчиво здравно благополучие и външен вид . Телата ни по природа образуват хиалуронова киселина, от която идва младостта на дерматологичната тъкан, а настъпването на зрялата възраст произвеждането на хиалуронова киселина значително отслабва . В следствие на това кожата се лишава от обемност и сияние , а това ни кара да имаме вид на преждевременно остарели и изнурени . Нашата история и високата ни квалификация ни поставят условието да прилагаме на пазара изцяло и само най-висококачествените стоки и услуги .

Как преминава процедурата с хиалуронов филър?

Съществено е да очертаем набързо, че хиалуроновите филъри могат да се прилагат върху различни по тип кожна повърхност и почти всяка жизнена фаза . Технологията е скоростна и лека. зоната на инжектиране се обезболява с лидокаин упойващ химикал под формата на гъст гел или се нанася хиалуронов филър с прибавен в състава си упойващо вещество .

Повече за  хиалуронови филъри 1
Повече за хиалуронови филъри

За какво да следим след поставянето на хиалуронов филър?

1. Веднага след слагането на хиалуроновият филър е възможно да се появи определено оцветяване , възпаление и понякога неголеми синини/хематоми в областите ,които са инжектирани .

2. При условие че на мястото на инжекционното пробиване се появи синина , е подходящо да прилагате Хиалуронови филъри ООД – два пъти на денонощие с щадящи втриващи движения на дланите;

3. В деня на поставяне на хиалуронов филър трябва да не се подлага на масаж, а също така да се ходи на сауни за лице и тяло, парни бани и да се полагат физически усилия ;

4. Разрешава се да сложите грим върху попълнената с хиалуронова киселина повърхност , не и пред да изтекат 2 ч след слагането на хиалуронов филър;

5. За да максимизирате успеха при попълването с хиалуроновия филър, е препоръчителен консумиране на по-големи количества течности в съответния ден ;

6. Преди кожата, върху която е приложена терапията, да се успокои максимално , оставете настрана престоя в площадката на солариума и прякото показване на лъчението на слънцето .

Преимуществата на хиалуроновите филъри

Хиалуроновите филъри остават най-бързият начин за възвръщане на положителните показатели на кожната тъкан . Успех ще видите броени денонощия след процедурата по поставяне на филъра.

Сред основните преимущества на хиалуроновия филър е, че постиженията е възможно да траят от 6 м до година и шест месеца . Освен всичко това манипулацията с хиалуронови филъри е обратима и е безопасна за здравето .

Невероятни хиалуронови филъри 2
Невероятни хиалуронови филъри

Сигурни ли са хиалуроновите филъри?

Безобидността на хиалуроновите филъри зависи от метода им на запазване , има ли сертификат за прилагане конкретният продукт и главно от способа на инжектиране и опита на експерта , а също така и в зависимост дали се взимат предвид всички изисквания преди подлагане на терапията . От важно значение е да осведомите наблюдаващия ви лекар за всички лекарствени средства , които ползвате , а също така и за действителното си здравословно състояние и дали ви тревожат хронични заболявания . Съобразяването с тези условия е важно за безрисковите последствия след инжектиране на хиалуронов филър.

При некачествено поставяне на хиалуроновите филърите и неследване на заръките на специалиста по здраве , се появява заплаха от неочаквани ефекти като инфектиране , подпухване или отичане . Дори при най-нищожното опасение за неприятни афекти след получаване на хиалуронов филър, по най-бързия начин потърсете помощта на вашия лекар !

По какъв начин хиалуроновият филър би могъл разкраси външния ми вид ?

Над милион мъже и госпожи годишно избират хиалуроновите филъри за съживяване на външния вид . Това е най-скоростният и ефективен способ да имате вид на по-млади и здрави , при отсъствието на оперативна интервенция и възстановителен престой . Хиалуроновите филъри са способни много повече от действието да скрият. Чрез природното действие побраната в тях хиалуронова киселина, филърите правят кожата цяла и са най-правилното извънклинично решение за моделиране на лицевата част . Насочваме вниманието и към големия брой клиенти , които насочват усилията си единствено в пространството на фасадата и оставят настрани шията , пазвата и горните крайници, които са първите улики за годините на всяка жена . Поставянето на хиалуроновия филър в областите на врата отпред , над бюста и десниците, съживява здравината и общото младеещо излъчване . Отлично третира тъмните области под очите , допринасящи за онзи вечно недоспал външен вид .

Качествени хиалуронови филъри 3
Качествени хиалуронови филъри

Какво да предприемем преди инжектирането на хиалуронов филър?

За да си спестим появата на отоци при използването на хиалуронов филър:

1. Не приемайте болкоуспокояващи на основата на Ацитилсалицилова киселина или някои от останалите лекарства , които разреждат кръвната течност поне четири до пет дни преди поставянето на хиалуронов филър;

2. Ако имате предразположеност към изникването на херпесни язви частта от кожата , върху която ще се извършва манипулацията, може да почнете противорисково Ацикловир три пъти по една лекарствена таблетка ежедневно от деня преди процедурата с хиалуронов филър за 3 дни ;

3. Хиалуроновата терапия не трябва да се предприема от очакващи дете и жени, които кърмят ;

4. Тридесет дни преди и след поставяне на хиалуронов филър е желателно да не се извършват интервенции на зъбите и устната кухина .

Вижте хиалуронови филъри 4
Вижте хиалуронови филъри

За кого е подходяща употребата на хиалуронов филър?

Хиалуроновият филър може да е подходящ за мъже и жени с дълбоки сбръчкани линии , загуба на обем , „свличане” на кожата и изгубване на пластичност и водни запаси . Още и за клиенти , които целят да коригират или усъвършенстват профила на лицевия образ или линията на лицевите части .

Потърсете контакт с експерт за слагането на хиалуронови филъри

Ако забелязвате, че лицевото ви изражение е повехнало и се е обезцветило, хиалуроновата киселина е новият ви най-добър приятел . Потърсете контакт с/със компетентните лица от Хиалуронови филъри ООД за разяснение и започнете своята процедура за съживяване на кожната повърхностност с хиалуронови филъри. Прегледайте и останалите ни предложения…

хиалуронови филъри

ботокс

хайфу лифтинг

криолиполиза

микронидлинг 

лазерна епилация

лечение на акне

премахване на стрии

химичен пилинг

премахване на целулит

плазмолифтинг 

радиочестотен лифтинг

Вижте нашите хиалуронови филъри 5
Вижте нашите хиалуронови филъри
Вижте нашите хиалуронови филъри 6
Вижте нашите хиалуронови филъри
Вижте хиалуронови филъри 7
Вижте хиалуронови филъри
Вижте хиалуронови филъри 8
Вижте хиалуронови филъри
Изберете нашите  хиалуронови филъри 9
Изберете нашите хиалуронови филъри

Как преминава процедурата с хиалуронов филър?
За какво да следим след поставянето на хиалуронов филър?
Преимуществата на хиалуроновите филъри
Сигурни ли са хиалуроновите филъри?
По какъв начин хиалуроновият филър би могъл разкраси външния ми вид ?
Какво да предприемем преди инжектирането на хиалуронов филър?
За кого е подходяща употребата на хиалуронов филър?
Потърсете контакт с експерт за слагането на хиалуронови филъри

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *